brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

Tætningslim

 • Penosil Standard Aсrylic Sealant - Akryl fortætningsmiddel

  Penosil Standard Aсrylic Sealant - Akryl fortætningsmiddel

  Praktisk at bruge. Næsten lugtfri. Danner en plastisk tilknytning. Tiksotropisk, spreder sig ikke langs sømmen. Velegnet til farvning. God vedhæftning til de fleste byggematerialer. Det bliver fugtbestandigt 5 timer efter påføring på overfladen. Høj UV-modstand. Anvendelsesområde: - Fyldning af revner og sømme i væggene. - Fyldning af sømme mellem vinduesrammer og vægge. - Fyldning af sømme mellem gipspapplader og huller fra skruerne. - Korrektion af overfladefejl inden maling.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Standard Aсrylic Sealant - Hvid akrylhermetiseringmiddel 280 ml
  Penosil Standard Aсrylic Sealant - Hvid akrylhermetiseringmiddel 280 ml 0.00 DKK DKK
  Penosil Standard Acrylic Sealant - Grå akrylhermetiseringmiddel 280 ml
  Penosil Standard Acrylic Sealant - Grå akrylhermetiseringmiddel 280 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil EasyPRO All Purpose Silicone til alle formål

  Penosil EasyPRO All Purpose Silicone til alle formål

  På grund af sin høje polymerisationshastighed og stærke vedhæftning til forskellige overflader bliver EasyPRO All Purpose siliconehermetisering vandtæt inden for 2 timer efter påføring. Regn påvirker ikke dens styrke, vedhæftningsegenskaber og elasticitet. «EasyPRO All Purpose» er et neutralt silicone tætningsmiddel med et højt niveau af svampedræbende beskyttelse. Ét træk ved "EasyPRO All Purpose" er muligheden for at bruge det til alle typer arbejde. Klæbeevnen på EasyPRO All Purpose tætningsmiddel strækker sig til stort set alle materialer, der er brugt i byggevirksomheden, med undtagelse af polyethylen-og bitumenoverflader. Fremragende vedhæftning med: Glas, spejle, træ, beton, keramik, forskellige metaller, PVC, malede og lakerede overflader.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil EasyPRO All Purpose Silicone hvid 310 ml
  Penosil EasyPRO All Purpose Silicone hvid 310 ml 0.00 DKK DKK
  Penosil EasyPRO All Purpose Silicone gennemsigtig 310ml
  Penosil EasyPRO All Purpose Silicone gennemsigtig 310ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil Premium Bitum Sealant - Bitumen hermetiske tætningsmasse til tagtækning

  Penosil Premium Bitum Sealant - Bitumen hermetiske tætningsmasse til tagtækning

  Det dækkes hurtigt med en film. Umiddelbart efter påføring bliver den modstandsdygtig over for regn og is. Velegnet til bitumenholdige materialer, alkaliske overflader og metaller. Det kan bruges på våde overflader. Smeltepunkt over 100°C I kulden bliver den ikke skrøbelig. Passer lodrette sømme. Modstandsdygtig over for fortyndede syrer, alkalier, udstødningsgasser og vejrforhold. Høj trækstyrke. Anvendelsesområde: - Fortætning af samlingerne mellem taget og skorstenen. - Fortætning af forbindelser mellem bitumenark eller ruller. - Fortætning af små lækager eller åbne revner i let skrånende tage. - Fortætning af lækager i sømmene mellem metalpladerne.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Premium Bitum Sealant - Bitumen tætningsmasse til tagtækning 310 ml
  Penosil Premium Bitum Sealant - Bitumen tætningsmasse til tagtækning 310 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil Roof & Facade Elastic - Hybrid silicone tætningsmasse

  Penosil Roof & Facade Elastic - Hybrid silicone tætningsmasse

  Hurtigt hærdende silicone tætningsmasse "Roof & Facade" giver fremragende vedhæftning til overfladen inden for 2 timer efter påføring, hvilket sikrer fuldstændig vejrbeskyttelse. Hybrid Fortætningsmiddel er klar til at males med farvesprøjte umiddelbart efter påføring eller en time senere, hvis der anvendes en rulle eller pensel. Med "Roof & facade" kan du bruge næsten enhver type farve og spare tid betydeligt. Fremragende vedhæftning med: Beton, mursten, stuk, galvaniserede blikplader, tagsten, træ, keramik, glas, hård PVC, de fleste metaller og plast.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Roof & Facade Elastic Grå hybrid silicone hermetik 290 ml
  Penosil Roof & Facade Elastic Grå hybrid silicone hermetik 290 ml 0.00 DKK DKK
  Penosil Roof & Facade Elastic Brun hybrid silicone hermetik 290 ml
  Penosil Roof & Facade Elastic Brun hybrid silicone hermetik 290 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil Painters’ Silicone - Farvet silicone

  Penosil Painters’ Silicone - Farvet silicone

  Det farvede hermetiksmiddel "Painters’ Silicone" er klar til farvning med en pensel inden for en time efter påføring. De fleste typer maling er velegnet til tætningsmassen, men vi anbefaler, at du vælger den mest fleksible af dem for at undgå revner på grund af samlingen forskydning. Elasticitet er en vigtig egenskab ved et tætningsmiddel, da Fortætningsmiddeln kan strækkes eller komprimeres. Tætningsmasse "Painters’Silicone" kan strække sig op til 100% ved sømmen uden at revne og miste limstyrken. Fremragende vedhæftning med: Gipspapplader, beton, gips, mursten, træ, keramik, glas, mest plast, de fleste metaller.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Painters' Silicone Farvet silicone 290 ml
  Penosil Painters' Silicone Farvet silicone 290 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil Premium All Weather Sealant - Udendørs tætningsmasse

  Penosil Premium All Weather Sealant - Udendørs tætningsmasse

  Syntetisk gummibaseret vandafvisende tætningsmasse til interne og eksterne applikationer med høj vedhæftning. Tillader, selv i regnvejr, hurtigt at lukke revner og spalter på våde, glatte, fedtede og porøse overflader. Til tørre og våde overflader. Meget elastisk. Gennemsigtig efter tørring. Velegnet til farvning. Modstandsdygtig over for UV-stråler, vejrforhold, skimmel. Siliconefri. Kan bearbejdes efter hærdning. Det spreder sig ikke. Det kan bruges ved lave temperaturer. Til internt og eksternt arbejde. Reparationer af tage, bygningers og anlægs facader. Til arbejde med glas- og betonoverflader. Under reparationsarbejde i køkken og badeværelse. Hermetisering af ekspansions- og koblingsfuger.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Premium All Weather Sealant Gennemsigtig fortætningsmiddel til udendørs brug 310 ml
  Penosil Premium All Weather Sealant Gennemsigtig fortætningsmiddel til udendørs brug 310 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil Standard Neutral Silicone - Neutral silicone

  Penosil Standard Neutral Silicone - Neutral silicone

  Tætninger og hermetisering i både indvendige og udvendige forhold. Velegnet til brug på let alkaliske og metalliske overflader. Det klæber godt til porøse overflader. Perfekt behandlingsbar og lader sig glatte. Ved hærdning forekommer der ingen volumenreduktion. I hærdet form er den elastisk, selv ved ekstreme temperaturer (fra -40 ° C til +100 ° C). Modstandsdygtig over for skimmel, ultraviolet, fugt og vejr. Lang holdbarhed. Anvendelsesområde: - Lufttætning og hermetisering af sømme, inklusive på overflader, hvor det ikke er muligt at bruge syre silicone. - Generelt byggeri og reparationsarbejde. - Indendørs og udendørs arbejde, våde og tørre rum. - Alle efterbehandlings-, tætnings-og ventilationsarbejder, sætning i glas. - Tetning og hermetisering af vindues-og dørkarmer.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Standard Neutral Silicone - Hvid neutral silicone 280 ml
  Penosil Standard Neutral Silicone - Hvid neutral silicone 280 ml 0.00 DKK DKK
  Penosil Standard Neutral Silicone - Gennemsigtig neutral silicone 280 ml
  Penosil Standard Neutral Silicone - Gennemsigtig neutral silicone 280 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil General Silicone - Neutral silicone

  Penosil General Silicone - Neutral silicone

  100% silicone, der bruges som erstatning for mange typer silicone. Gode klæbeegenskaber. Perfekt behandles og udjævnes. Egnet til brug på let alkaliske, sure og metalliske overflader. Forårsager ikke misfarvning på marmor og andre naturlige stenunderlag. Forårsager ikke metal korrosion. Efter hærdning er den modstandsdygtig over for temperaturer fra -60°C til + 200°C. Ved hærdning forekommer der ingen volumenreduktion. Taber ikke elasticiteten. Modstandsdygtig over for skimmel, ultraviolet, fugt og vejrpåvirkning. Anvendelsesområde: - Generelt byggeri og reparationsarbejde. - Internt og eksternt arbejde, arbejde i tørre og fugtige rum. - Alle efterbehandlinger, tætninger, ventilationsarbejde. - Fixing af ornamenter, layout osv.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil General Silicone - Hvid neutral silicone 310 ml
  Penosil General Silicone - Hvid neutral silicone 310 ml 0.00 DKK DKK
  Penosil General Silicone - Gennemsigtig neutral silicone 310 ml
  Penosil General Silicone - Gennemsigtig neutral silicone 310 ml 0.00 DKK DKK
 • PENOSIL Standard Sanitary Silicone - Sanitær Silicone

  PENOSIL Standard Sanitary Silicone - Sanitær Silicone

  Tiksotropisk, spreder sig ikke langs sømmen. Perfekt udsat for bearbejdning og let udglattet Indeholder antimykotiske midler. Modstandsdygtig over for skimmel, ultraviolet, fugt og vejr. Det dækkes hurtigt med en film. Det klæber godt til glas, glasoverflader, keramiske fliser, metal og de fleste farver. Elastisk. Lang holdbarhed. Anvendelsesområde: - Tætning og hermetisering af sømme under indre forhold. - Tætning og hermetisering af forbindelser i dræn, badeværelser, brusere, værelser med puljer (sømme over vand). - Hermetisering af PVC-rør til vandforsyning og dræning. - Arbejde med glasindstilling.

  Produkt Pris Antal Total price
  PENOSIL Standard Sanitary Silicone - Hvid sanitær silicone 280 ml
  PENOSIL Standard Sanitary Silicone - Hvid sanitær silicone 280 ml 0.00 DKK DKK
  PENOSIL Standard Sanitary Silicone - Gennemsigtig sanitær silicone 280 ml
  PENOSIL Standard Sanitary Silicone - Gennemsigtig sanitær silicone 280 ml 0.00 DKK DKK
 • Penosil Stop Fungi Silicone - Sanitær Silicone

  Penosil Stop Fungi Silicone - Sanitær Silicone

  På grund af den høje polymerisationshastighed og den stærke vedhæftning på de fleste overflader bliver "Stop Fungi" siliconehermetisering modstandsdygtig over for virkningen af vand i bruser inden for en halv time efter påføring. Det sikrer fuld fugtbestandighed, holdbar vedhæftning og skifter ikke farve. Det specielle tilsætningsstof MOULD-FREE beskytter det hærdede tætningsmiddel mod skimmel og sikrer det perfekte udseende i mindst 10 år under forudsætningen af regelmæssig rengøring, korrekt rumventilation og passende anvendelse af selve tætningsmiddeln. Stop Fungi tætningsmiddel svarer til den højeste klasse XS1 for sanitærudstyr i overensstemmelse med den europæiske standard EN ISO 846. Fremragende vedhæftning med: Keramik, glas, træ, aluminium, glaserede overflader, ikke-porøse overflader, støbejern.

  Produkt Pris Antal Total price
  Penosil Stop Fungi Silicone - Hvid sanitær silicone 310 ml
  Penosil Stop Fungi Silicone - Hvid sanitær silicone 310 ml 0.00 DKK DKK
  Penosil Stop Fungi Silicone - Gennemsigtig sanitær silicone 310 ml
  Penosil Stop Fungi Silicone - Gennemsigtig sanitær silicone 310 ml 0.00 DKK DKK