brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

Svingporte

 • Svingningsporte lavet af sandwichpaneler

  Svingningsporte lavet af sandwichpaneler

  Svingepanelerne er et fremragende alternativ til at udstyre åbninger, hvor det er teknisk umuligt eller vanskeligt at installere en glidekonstruktion. Svingningstrukturen er lettere at installere glidning/skydningstrukturen. Sådanne porte er billigere og mere pålidelige. Om nødvendigt kan du installere enhver nødvendig automatisering på dem, hvilket utvivlsomt vil øge komforten ved operationen. Komponentsættet inkluderer: - sandwich panelfløje; - aluminium håndtag; - rigel i jorden; - sæt sidestøtter; - sæt nødvendige fastgørelsesmidler; - dokumentationspakker, installationsinstruktioner og anden teknisk dokumentation. BRIGADA-firmaet bruger kun, moderne materialer med høj styrke, der er godkendt af relevant fremstillingscertificering. De er lette at bruge, har meget høje tekniske indikatorer. Derudover er en bred vifte af designløsninger præsenteret af producenten tilgængelig for jer. Vi foreslår, at du bliver fortrolig med de tilgængelige overflader og farvevalg.

 • Svingningsporte lavet af den profilerede stålplade

  Svingningsporte lavet af den profilerede stålplade

  Drejelige porte med klædning af profileret stålplade er holdbare strukturer. De er praktiske og pålidelige, bruges normalt til installation i industrielle faciliteter og i forstæder. Vores firma tilbyder en bred vifte af automatiske konstruktioner. Brug af de elektriske drev og de passende styreenheder samt sikkerhedssystemet garanterer den mest praktiske anvendelse og garanterer hurtig åbning af porter under alle forhold. F.eks. tillader installationen af fotocellerne ikke svingportene at blive lukket, mens fremmedlegemer eller personer er i åbningen. Dette fjerner skaden fuldstændigt. Blandt fordelene ved disse porte kan identificeres: - Styrke; - Holdbarhed; - Modstand mod korrosion og påvirkning af negative klimafaktorer; - Relativ lave omkostninger; - Hurtig produktion og installation. I kan bestille portene i en hvilken som helst af de tilgængelige farver. Det er også muligt at producere kombinerede fløje, så de passer perfekt til portene med den eksisterende åbning. Om nødvendigt kan du også bestille en separat dør i samme design eller integrere døren i en af fløjene.

 • Svingningsporte af net

  Svingningsporte af net

  Svingporte lavet af net - dette er en af de mest populære muligheder, der bruges på byggepladser eller på område beregnet til et lager. Fordelen ved denne type porte er, at den er let, men alligevel stærk og holdbar. Når det gælder deres driftsparametre, er de næsten ikke ringere end hele pladeporte. Og omkostningerne ved en sådan port er mærkbart lavere. Net-svingporte er et billigt og funktionelt hegn og fremragende beskyttelse mod indrejse af uventede gæster, herunder små og store dyr. Selve portene består af en stiv metalramme, indeni hvilken et gitter er fastgjort med specielle føringer og klemmer. Designet har stor styrke og stivhed, portene garanterer en høj niveau af penetrationsbeskyttelse. Om nødvendigt kan du vælge en hvilken som helst størrelse og udstyre strukturen med automatiske åbningssystemer.