brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

STEICO - isoleringsmaterialer

 • STEICO Therm Hårdt termisk isoleringsplade

  STEICO Therm Hårdt termisk isoleringsplade

  STEIKO Therm har et bredt anvendelsesområde, der for det første inkluderer tag og vægge i bygningen indvendigt såvel som den udvendige facade. Det er bevist, at fraværet af isolering fører til betydeligt varmetab: efter ca. en kvadratmeter konstruktion forsvinder en mængde varme svarende til 100 kW timer. STEIKO Therm minimerer kraftigt varmetab. Dette materiale er kendetegnet ved høj effektivitet, det er et universelt stabilt isoleringspanel lavet af træfiber. Det er beregnet til isolering af gulve, lofter, vægge. Fordele: - elastisk termisk isolering af naturfiber, let monteret inde i bygningen - diffusions-åbent materiale, forårsager ikke allergi, ufarlig, ikke nødvendigt at bære speciel beskyttelsesbeklædning - tilpasser sig let til ujævne overflader - har meget gode akustiske egenskaber - eliminerer varmebroer i strukturer, har meget gode varmeisolerende egenskaber, regulerer indendørs mikroklima - er ideel til brug under udjævningsmørtel ved installation af et opvarmet gulv (i våd form) såvel som til tørt gipspudsning - EU-certificeret produkt.

  Produkt Pris Antal Total price
  STEICO Therm Hårdt termisk isoleringsplade 1350x600x20mm
  STEICO Therm Hårdt termisk isoleringsplade 1350x600x20mm 36.30 DKK m2 DKK
  STEICO Therm Hårdt termisk isoleringsplade 1350x600x40mm
  STEICO Therm Hårdt termisk isoleringsplade 1350x600x40mm 67.88 DKK m2 DKK
 • STEICO Termisk Internal Isoleringsplade til indendørs arbejde lavet af træfiber

  STEICO Termisk Internal Isoleringsplade til indendørs arbejde lavet af træfiber

  Dækning af huset med STEIKO Therm Internal forvarmer hjælper dig med at bevare det ønskede klimaregime uden at lægge en stor indsats. Disse plader har en porøs struktur, der skaber effekten af et batteri, hvorved varmeakkumulering sker uden at frigive varme uden for det tildelte område. Bygningen er i et slags vakuum, og kolde luftstrømme trænger ikke ind igennem den. Samtidig løser STEIKO Therm Internal flere opgaver, der opstår i enhver konstruktion. Formålet er at isolere huset mod gennemtrængning af ultraviolet stråling, fugt, støj og kulde. På denne måde holder pladerne varmen perfekt, hvilket giver ejerne mulighed for at spare på opvarmningen. Fordele: - er velegnet til stukket og lerplast - produktet er let at montere og har gode akustiske egenskaber og diffusionsegenskaber - forårsager ikke allergi, er uskadelig, man har ikke brug for særlig beskyttelsesbeklædning - tilpasser sig let til ujævne overflader - fjerner termiske broer i strukturerne - har gode varmeisolerende egenskaber, regulerer indendørs klima, beskytter godt om vinteren mod kulde om sommeren mod varme - modstandsdygtig over for kompression - EU-certificeret produkt.

  Produkt Pris Antal Total price
  STEICO Termisk Internal Isoleringsplade til indendørs arbejde lavet af træfiber 1200x380x40mm
  STEICO Termisk Internal Isoleringsplade til indendørs arbejde lavet af træfiber 1200x380x40mm 84.38 DKK m2 DKK
 • STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge

  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge

  STEICO Universal er en høj kvalitets stiv imprægneret varmeisolering lavet af naturlige træfibre, den beskytter meget godt mod vind, støv, vand og støj, den er let at montere, den er beregnet til brug i loftsbjælker og en træramme, den er modstandsdygtig over for trykbelastning. STEICO Universal er designet til lofter, bjælker, vægge, trærammer. Forbindelsen realiseres med falseprofil. Det diffust åbne og uskadelige materiale, som ikke forårsager allergi og ikke udsender skadelige dampe, er universelt egnet til isolering af vægge og lofter og behandles hurtigt og nemt med enkle værktøjer. Det forhindrer varmebroer i strukturer, regulerer indendørs klima, beskytter godt om vinteren og sommeren, produktet kan genbruges og behandles. Det er ikke nødvendigt at bruge en diffusionsfilm til at isolere forbindelsesvinklerne. Fordele: - varmeisoleringen placeres direkte på en træramme, loftsbjælkerne er beregnet til renovering af nye og gamle bygninger, tag og vægge - høj trykstyrke - op til 250 kPa - fremragende beskyttelse mod sommervarme - reducerer en termisk bro - diffusionens åbenhed μ 5 - beskytter strukturen mod atmosfæriske påvirkninger (regn, sne), tag med en hældning på ≥ 18 ° op til fire uger som et midlertidigt tag (uden ordentligt tagdækning) - beskytter med succes mod vind, støv, fugtighed og støj - er miljøvenlig - EU-certificeret produkt.

  Produkt Pris Antal Total price
  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge 2500x600x22mm
  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge 2500x600x22mm 71.55 DKK m2 DKK
  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge 2500x600x24mm
  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge 2500x600x24mm 74.92 DKK m2 DKK
  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge 2500x600x35mm
  STEICO Universal Forvarmer til lofter og vægge 2500x600x35mm 110.25 DKK m2 DKK
 • STEIKO

  STEIKO

 • STEICO Protect Facade Termisk isolering til stuk med fals

  STEICO Protect Facade Termisk isolering til stuk med fals

  STEICO Protect er en hård varmeisolering af naturligt træfiber. Det er bestemt til pudsede facader, effektivt beskytter mod vind, støv og støj, monteringen er enkel og udføres mekanisk (med søm, beslag, pinde), anvendelsen beregnes på en træramme. Fordele : - den er modstandsdygtig over for trykbelastning - den er diffusivt åben, tillader facaden at trække vejret, forårsager ingen allergier, er uskadelig, der udskilles ingen skadelige dampe - man behøver ikke bære særlig beskyttelsesbeklædning - den er universelt og egnet til vægisolering - den er hurtigt og nemt at håndtere med enkle værktøjer - den forebygger termiske broer i strukturern - den regulerer mikroklimaet indendørs, beskytter godt mod kulde om vinteren og mod varme om sommeren - pudsningsteknologi og orden er de samme som når man arbejder med facadens mineraluld - det er ikke nødvendigt at bruge en diffusionsfilm, det er vigtigt at forbinde hjørnerne med et maskestykke af glasklud - den monteres direkte på en træramme - den er beregnet til vægfasader i nye og gamle bygninger - den har stor trykstyrke - op til 250 kPa - den er velegnet til pudsning af facader som dekorativt gips eller murværk - diffusions åbenhed μ 5 - beskytter strukturen mod amosfæriske påvirkninger (regn, sne) - beskytter med succes mod vind, støv, fugt og støj på grund af akustiske egenskaber - miljøvenlig - EU-certificeret produkt.

  Produkt Pris Antal Total price
  STEICO Protect Facade Termisk isolering til stuk med fals 1325x600x40mm
  STEICO Protect Facade Termisk isolering til stuk med fals 1325x600x40mm 124.88 DKK m2 DKK