brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

Materialer for vandisolering

 • TCM SAKRET - Vandisolering

  TCM SAKRET - Vandisolering

  To-komponentlig vandisolering TCM bruges til at danne et vandisoleringslag. Anvendelse: - Beregnet til vandisolering (lodrette og vandrette overflader) i lokaler med høj luftfugtighed: badeværelser, køkkener, kældre, altaner, terrasser og pooler inden der lægges fliser. - For at beskytte industrielle strukturer, der er baseret på cementbindemidler mod vandindtrængning (forhindrer kulsyreprocessen), såsom strukturer nedsænket i jorden (fundamenter), betonbeholdere til ensilage, dræningstanke, husdyr og vandisolering af lignende genstande. - To-komponentlig vandisolering SAKRET TCM danner en elastisk, revnebestandig, vandtæt (modstandsdygtig over for positivt og negativt vandtryk), dampgennemtrængelig, UV-resistent og meget klæbende belægning. - Til indendørs og udendørs brug. - PH i mediet bør være > 1,2 - Til anvendelse på stabile mineralsubstrater - beton, cellulær beton, mursten, stuk (gipsklasse CS II, CS III og CS IV) og andre cementbaserede underlag. - Forbruget (i to lag med en tykkelse på 1 mm pr. Lag) er 2,8 kg/m2. Det skal huskes, at forbruget af vandisolering afhænger af egenskaberne for den behandlede overflade - tekstur, porøsitet osv. Samt af metoden og betingelserne for påføring af vandisolering.

  Produkt Pris Antal Total price
  To-komponentlig vandisolering TCM SAKRET 17,5 кg
  To-komponentlig vandisolering TCM SAKRET 17,5 кg 438.75 DKK DKK
 • OAD SAKRET - Vandtæt materiale til våde og fugtige rum

  OAD SAKRET - Vandtæt materiale til våde og fugtige rum

  - Til indendørs og udendørs brug. - Til vægge og gulve. - Indeholder ikke opløsningsmiddel. - Tørres i ca. 2 timer. - Grå farve. - Den beskyttende film holder elasticiteten til - 25ºС. - Fremragende vedhæftning til forskellige materialer. - God mekanisk styrke. - Lav viskositet med høje faste stoffer. - Lav vandabsorption. - Fremragende alkalisk modstand. - Lav filmdannende temperatur.

  Produkt Pris Antal Total price
  OAD SAKRET - Vandtæt materiale til våde og fugtige rum, 5кg
  OAD SAKRET - Vandtæt materiale til våde og fugtige rum, 5кg 195.00 DKK DKK
 • FLACHENDICHT Knauf gummivandisolering

  FLACHENDICHT Knauf gummivandisolering

  Gummivandisolering til tætning, beskyttelse mod fugt og korrosionsbeskyttelse. Til vægge og gulve. Den bruges hovedsageligt til indendørs arbejde, kun til vægge udsat for vandstænk. Beskytter mod dannelse af skimmelsvamp. Den påføres i 3 lag med Flächendichtband-tætningstape i det andet lag. Tørretid for et lag: ca. 4 timer. Velegnet til vandtætning af balkoner, skakter og badeværelser, vådrum. Til fugtfølsomme overflader: gipsstuk, gipspap og gipssfyldte plader, gulve osv. Til absorberende mineralske underlag: for eksempel til kalk, kalkcement og cementstuk, beton, porøs beton. At danne et tæt og fleksibelt underlag inden du lægger keramiske fliser og natursten (i kombination med Knauf Flächendichtband og cementbaseret klæbemiddel til fliser som Knauf Flexkleber). For at sikre elasticiteten af grunden under flisen og gulvet dækket med flisen, når grunden udsættes for høje termiske spændinger (for eksempel væg- og gulvopvarmning). Forbrug: ca. 1 kg/m2 til gipspap, ca. 1,5 - 2,4 kg/m2 til beton og andre overflader.

  Produkt Pris Antal Total price
  FLACHENDICHT Knauf gummivandisolering, 5 кg
  FLACHENDICHT Knauf gummivandisolering, 5 кg 237.15 DKK DKK
 • HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering

  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering

  Vandisolering "Hidrostop" er et komplekst multikomponentsystem, der indeholder specielt cement, kvartssand og aktive kemiske tilsætningsstoffer, der kan trænge ind i grundmaterialets struktur. Produktet fremstilles i form af et fint gråt pulver, som du skal tilføje en strengt defineret mængde vand for at danne en flydende masse. HIDROSTOP HL 110 - et holdbart, vandafvisende cementbaseret system.

  Produkt Pris Antal Total price
  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering, 5 kg
  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering, 5 kg 138.30 DKK DKK
  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering, 12,5 kg
  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering, 12,5 kg 328.20 DKK DKK
  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering, 25 kg
  HIDROSTOP HL 110 - Vandisolering, 25 kg 618.38 DKK DKK
 • HIDROPLAST - Vandisolering

  HIDROPLAST - Vandisolering

  Hidroplast er en enkomponentlig, hurtig hærdende polymer, sømløst flydende membran. Hidroplast har en høj deformationsstyrke og giver meget effektive vandtætningsegenskaber både under og over basen. Hidroplast har en høj deformationsstyrke og bruges til vandtætning af gipspap, OSB, flerlags finer, beton og forskellige cementunderlag inden belægning med keramiske fliser. Det kan bruges både til udvendig og indvendig såvel som til opvarmede gulve. Hidroplast kan bruges på våde overflader, blandingen danner ingen sømme og hærder hurtigt.

  Produkt Pris Antal Total price
  HIDROPLAST - Vandisolering, 4kg
  HIDROPLAST - Vandisolering, 4kg 180.00 DKK DKK
  HIDROPLAST - Vandisolering, 7kg
  HIDROPLAST - Vandisolering, 7kg 281.70 DKK DKK
  HIDROPLAST - Vandisolering, 15kg
  HIDROPLAST - Vandisolering, 15kg 476.70 DKK DKK
 • HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran

  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran

  HIDROPLAST UV er en meget fleksibel, enkeltkomponentlig flydende membran til lofter. Holdbar til UV (ultraviolet sol) stråling og lave temperaturer (op til - 30°C). Efter tørring bliver den en vandafvisende, men alligevel dampgennemtrængelig, ekstremt elastisk membran, der ikke har led og sømme.

  Produkt Pris Antal Total price
  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran, 4 kg
  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran, 4 kg 169.80 DKK DKK
  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran, 15 kg
  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran, 15 kg 445.95 DKK DKK
  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran, 23 kg
  HIDROPLAST UV - Enkomponentlig flydende tagmembran, 23 kg 543.45 DKK DKK
 • HIDROTAPE - vandisoleringstape

  HIDROTAPE - vandisoleringstape

  Vandtætningsbåndet "HIDROTAPE" er beregnet til yderligere isolering af alle typer overflader, der er udsat for skader (revner, skift, krympning) og til let deformation og er beregnet til deres mekaniske forstærkning (tilknytningspunkter på gulve og vægge, ydre og indre hjørner af lokalet, temperaturforbindelser) , rørovergange, vandafløbstilknytninger, byggematerialetilknytninger osv.) og for at styrke både plade- og volumenoverflader på vandtætte væskemembraner.

  Produkt Pris Antal Total price
  HIDROTAPE - vandisoleringstape, 10сm х 25m
  HIDROTAPE - vandisoleringstape, 10сm х 25m 47.10 DKK DKK
  HIDROTAPE - vandisoleringstape, 20сm х 25m
  HIDROTAPE - vandisoleringstape, 20сm х 25m 86.70 DKK DKK
  HIDROTAPE - vandisoleringstape, 10сm х 50m
  HIDROTAPE - vandisoleringstape, 10сm х 50m 91.05 DKK DKK
  HIDROTAPE - vandisoleringstape,100сm х 10m
  HIDROTAPE - vandisoleringstape,100сm х 10m 125.33 DKK DKK
  HIDROTAPE - vandisoleringstape,100сm х 25m
  HIDROTAPE - vandisoleringstape,100сm х 25m 304.05 DKK DKK
  HIDROTAPE - vandisoleringstape,100сm х 50m
  HIDROTAPE - vandisoleringstape,100сm х 50m 603.00 DKK DKK