brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

KNAUF

 • MP 75 Knauf gipsblanding

  MP 75 Knauf gipsblanding

  - Beregnet til højkvalitetspuds på vægge og lofter i rum ved hjælp af maskinmetode, når man bruger gipsmaskiner. - Påføres almindelige faste underlag (murværk, cementpuds, beton osv.). - Høj produktivitet -3-4 gange mere sammenlignet med manuel anvendelse. - Gipsstuk KNAUF-MP 75 sikrer en glat overflade, der ikke behøver ekstra kit. - Det knækker ikke engang med et tykt lag. - Forbruget af gipspuds KNAUF-MP 75 er to gange mindre end traditionelle cement-sandindpakningsblandinger. - Påføring af gipsbelægninger op til 50 mm tykke i et sæt uden forhåndsprøjtning. Om nødvendigt er det muligt at påføre tykkere lag i to omganger. - Materialets universelle egenskab – samtidig renovering og Sparteling, produktion af dekorative elementer, reparations-og restaureringsarbejde. - Høj vandresistens -Opløsningsblanding blandes ikke og tørrer ikke selv på porøse, fugtabsorberende underlag og ved forhøjede temperaturer. - Regulerer fugtighedsregimet i rummet -"ånder", hvilket skaber et gunstigt mikroklima i rummet. - Materialet er lavet af miljøvenligt naturligt mineral (gips) og indeholder ingen stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed. Forbrug: ca. 10 kg/m² (med en lagtykkelse på 10 mm)

  Produkt Pris Antal Total price
  Knauf MP 75 gipsblanding 30 kg
  Knauf MP 75 gipsblanding 30 kg 55.65 DKK DKK
  MP 75 L Knauf 30 kg
  MP 75 L Knauf 30 kg 60.30 DKK DKK
 • ROTBAND - Knauf stukkemix

  ROTBAND - Knauf stukkemix

  - Til internt arbejde. - For tagdækning og vægge i høj kvalitet med en almindelig solid base, såsom beton, mursten, cementpuds og polystyrenskumoverflader, DSP. - Særligt anbefalet til glatte lofter og vægoverflader. - Kan bruges til efterbehandling værelser med normal fugtighed såvel som i køkkener og badeværelser. - Giver en glat overflade, der ikke behøver ekstra Spartel. - Bryd ikke engang i et tykt lag. - Påføring af gipsbelægninger op til 50 mm tykke i et sæt uden forsprøjtning. Om nødvendigt er det muligt at påføre tykkere lag i to vendinger. - Regulerer fugtighedsregimet i rummet -"ånder", hvilket skaber et gunstigt mikroklima i rummet. Forbrug: ca. 8,5 kg/m2 (med en lagtykkelse på 10 mm).

  Produkt Pris Antal Total price
  Knauf-Rotband stukmix 5 kg
  Knauf-Rotband stukmix 5 kg 29.55 DKK DKK
  Knauf-Rotband stukmix 10 kg
  Knauf-Rotband stukmix 10 kg 43.58 DKK DKK
  Knauf-Rotband stukmix 16 kg
  Knauf-Rotband stukmix 16 kg 55.80 DKK DKK
  Knauf-Rotband stukmix 30 kg
  Knauf-Rotband stukmix 30 kg 80.62 DKK DKK
 • UNIFLOT - Knauf kit mix

  UNIFLOT - Knauf kit mix

  - Beregnet til tætning af sammenføjninger på gipsvæg og perforerede plader. - Beregnet til indendørs brug. - Meget holdbart gipsspartel KNAUF-Uniflot overgår alle lignende materialer i sine teknologiske og tekniske indikatorer. - Hverken revner eller krymper. - Materialet er lavet af miljøvenligt naturligt mineral (gips) og indeholder ikke stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed.

  Produkt Pris Antal Total price
  UNIFLOT Knauf spartelmiks 5 kg
  UNIFLOT Knauf spartelmiks 5 kg 80.62 DKK DKK
  UNIFLOT Knauf spartelmiks 25 kg
  UNIFLOT Knauf spartelmiks 25 kg 327.68 DKK DKK
  UNIFLOT Knauf fugtbestandig spartelmiks 5 kg
  UNIFLOT Knauf fugtbestandig spartelmiks 5 kg 81.60 DKK DKK
 • FUGENFULLER - Knauf mørtel

  FUGENFULLER - Knauf mørtel

  - Til tætning af sammenføjningerer på gipspapplader med tynd og halvcirkulær tynd kant med armeringstape.H For tætning af revner og andre mulige skader på gipspapplader. - Til tyndtlags spartling på flade beton- og polerede overflader. - Til fyldning af sammenføjninger af præfabrikerede betonelementer. - For montering og tætning af gipspladeforbindelser og revner. - For limning på en plan overflade af gipspapplader og kombinationspaneler. - For limning og spartling af gipselementer. - Til internt arbejde. - Hverken revner eller krymper. Forbrug: 0,25 kg/m² (ved tætning af sammenføjninger på gipspapplader) eller 500 g/m søm.

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF Fugenfüller leicht spartelblanding 5 kg
  KNAUF Fugenfüller leicht spartelblanding 5 kg 40.05 DKK DKK
  KNAUF Fugenfüller leicht spartelblanding 10 kg
  KNAUF Fugenfüller leicht spartelblanding 10 kg 74.47 DKK DKK
  KNAUF Fugenfüller leicht spartelblanding 25 kg
  KNAUF Fugenfüller leicht spartelblanding 25 kg 143.62 DKK DKK
 • PERLFIX - Knauf gipslim til montering

  PERLFIX - Knauf gipslim til montering

  - For limning af gipsplade (GKB), gipskompositpaneler (GKP), isolerende materiale (isopor og mineraluldplader) på mursten, beton, dækket med stukkevægunderlag med ujævn overflade. - Bruges til internt arbejde. Hurtig nivellering af vægoverfladen med paneler uden montering af en understøtteramme. - Anvendelse af KNAUF-Perlfik-lim gør det muligt at reducere tabene i rumområdet med væggens persienner. - Materialet er lavet af miljøvenligt naturligt mineral (gips) og indeholder ikke stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed. Forbrug: 6 kg/m² (afhængigt af størrelsen på væggens ruhed).

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF - Perlfix monteringsgipslim 12 kg
  KNAUF - Perlfix monteringsgipslim 12 kg 48.75 DKK DKK
  KNAUF - Perlfix monteringsgipslim 30 kg
  KNAUF - Perlfix monteringsgipslim 30 kg 79.95 DKK DKK
 • KZ Maschinenputz Knauf - Tør stukblanding

  KZ Maschinenputz Knauf - Tør stukblanding

  - Tør cementbaseret stukblanding med sand og specielle tilsætningsstoffer. - Det har øget styrke. - Det bruges til eksternt og internt arbejde. Beregnet til at pudse sokler og bygge facader, overflader i rum med høj luftfugtighed, til at udjævne underlaget til fliser, natursten eller dekorativt gips. - Kan påføres manuelt eller med en rengøringsmaskine. - Den mindste stuk tykkelse for internt arbejde er 10 mm, til udvendigt arbejde-15 mm. Forbrug: ca. 15 kg/m² (med en lagtykkelse på 10 mm).

  Produkt Pris Antal Total price
  Knauf KZ Universalputz - cementpudsing 30 kg
  Knauf KZ Universalputz - cementpudsing 30 kg 39.08 DKK DKK
 • KNAUF Q Filler universal gipsspartlemasse

  KNAUF Q Filler universal gipsspartlemasse

  Knauf Q-Filler er en universell gipsspartelmasse til påfyldning af gipspladeforbindelser og spartling af gipspapplader, pudsede, beton- og andre overflader. Anvendelse: - For gipspapplader med HRAK-kant (halvcirkelformet langsgående kant), SFK (langsgående kant med skrå kant) og AK (skrå langsgående kant) til manuel spartling med armeringsbånd (anbefalet Kurt-ledbånd), overfladebehandlingsniveauet må være af kvalitet Q1. - For udfyldning af skaderne på Knaufs gipspapplader. - For spartling af gipsvægpaneler, stuk- og betonoverflader, hvis kvaliteten af overfladebehandlingen er på Q2 / Q3. - Fastsættelse af gipspappaneler og kombinationsplader med en tyndlagmetode på en jævn overflade. - For at vedhæfte hjørneprofiler. - For at spartle gipspudsede, beton- og andre overflader. - Spartelmassen er lavet på en gipsbase, suppleret med mineralfyldstoffer og additiver, der opfylder kravene i EN 13963. som materialetype 3B. - Beregnet til manuel anvendelse. Forbrug: 0,83 kg /1 mm / m2

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF Q Filler universal gipsspartelmasse 25 kg
  KNAUF Q Filler universal gipsspartelmasse 25 kg 153.75 DKK DKK
 • KNAUF K2 kakkellim elastisk

  KNAUF K2 kakkellim elastisk

  - Lim til kakkelfliser, høj kvalitet, cementbaseret med reduceret glidning og længere vedhæftningstid. - Elastisk. - Højt indledende greb. - Uden krympning og spænding. - Kuldebestandig. - Belastningsholdbar. - Længere indstillingsperiode. - Reduceret glidning.

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF K2 elastisk kakkelfliselim 25 kg
  KNAUF K2 elastisk kakkelfliselim 25 kg 61.42 DKK DKK
 • KNAUF K4 (ex FLEXKLEBER) elastisk kakkelfliselim

  KNAUF K4 (ex FLEXKLEBER) elastisk kakkelfliselim

  - Elastisk og kuldebestandig. - Beregnet til en elastisk overflade -Knaufs tørre gulv, fugtbestandig krydsfiner, spånplader og overflader, hvor der er variabel temperatur -gulvvarme, terrasse, balkon. - Beregnet til vægge og lofter, både indvendigt og udvendigt.

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF K4 (ex FLEXKLEBER) 5kg, Lim til kakkelflise, elastisk
  KNAUF K4 (ex FLEXKLEBER) 5kg, Lim til kakkelflise, elastisk 31.43 DKK DKK
  KNAUF K4 (ex FLEXKLEBER) 25kg, Lim til kakkelflise, elastisk
  KNAUF K4 (ex FLEXKLEBER) 25kg, Lim til kakkelflise, elastisk 100.35 DKK DKK
 • TIEFENGRUND - Knauf overfladegrundning

  TIEFENGRUND - Knauf overfladegrundning

  - Styrker overfladen på svage baser (på kridt, gipsunderlag). - Øger vedhæftningen og styrker overfladerne ved montering af keramiske fliser ved maling, limning, tapetsering og spartling. - Tørrer hurtigt. - Sikkerhed på sundheden. - Lader rummet "ånde", da det ikke isolerer vanddamp inde i strukturen. - Brugt til både indendørs og udendørs brug. Forbrug: ca. 70-100 ml / m² (afhænger af basens hygroskopicitet).

  Produkt Pris Antal Total price
  TIEFENGRUND Knauf overfladegrundning 15l
  TIEFENGRUND Knauf overfladegrundning 15l 219.38 DKK DKK
 • BETOCONTACT - Knauf grundning til beton inden pudsing

  BETOCONTACT - Knauf grundning til beton inden pudsing

  - Forberedelse under gipspudsning af tætte, glatte, let absorberende og ikke-absorberende underlag, såsom beton, cementpuds. - Når nødvendigt kan gipspappladerbeklædning og polystyrenskumpladeoverflade også bearbejdes. - Bruges til interiør. - Øger vedhæftningen under gips.

  Produkt Pris Antal Total price
  Betonkontakt Knauf grundning før pudsing 1kg
  Betonkontakt Knauf grundning før pudsing 1kg 39.38 DKK DKK
  Betonkontakt Knauf grundning før pudsing 5kg
  Betonkontakt Knauf grundning før pudsing 5kg 118.58 DKK DKK
  Betonkontakt Knauf grundning før pudsing 20kg
  Betonkontakt Knauf grundning før pudsing 20kg 363.00 DKK DKK
 • MULTI-FINISH Knauf spartelmix

  MULTI-FINISH Knauf spartelmix

  - Baseret på gips til indendørs arbejde. - Det er beregnet til at lave høj kvalitets, jævne og glatte overflader, klar til maling og tapet. - Det bruges til altomfattende spartling af gipspapplader med samtidig tætning af ssammenføjninger (med armeringsbånd), betonoverflader, til reparation af gips-, kalkcement- og cementstuk. Forbrug: ca. 1,2 kg/m2 med en lagtykkelse på 1 mm.

  Produkt Pris Antal Total price
  MULTI-FINISH Knauf spartelmix 25 kg
  MULTI-FINISH Knauf spartelmix 25 kg 186.45 DKK DKK
 • KNAUF GOLDBAND stukmix

  KNAUF GOLDBAND stukmix

  Til manuel efterbehandling af høj kvalitet af vægge med en hård og stærk base (murværk, cementpuds, tæt og porøs beton) samt polystyren-og DSP-overflader i rum med normal fugtighed, inklusive køkkener og badeværelser. Anbefales, hvor overfladebehandling af høj kvalitet er nødvendig på kortest mulig tid. Sikrer en glat overflade, der ikke behøver ekstra spartling. Knækker ikke engang med et tykt lag. Påføring af stukkebelægninger op til 50 mm tykke i et sæt uden forhåndsprøjtning. Om nødvendigt er det muligt at påføre tykkere lag i to omganger. Høj vandmodstand. Regulerer fugtighedsregimet i rummet -"ånder", hvilket skaber et gunstigt mikroklima i rummet. Forbrug: ca. 9 kg/m² (med en lagtykkelse på 10 mm).

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF GOLDBAND stukmix 30kg
  KNAUF GOLDBAND stukmix 30kg 86.03 DKK DKK
 • KNAUF Elektrikergips Konstruktionspuds

  KNAUF Elektrikergips Konstruktionspuds

  Fremstillet gips. Det bruges til forskellige installationsarbejder indendørs -til hurtig fastgørelse af elektriske ledninger, vægstik og andre detaljer. Det blandede materiale skal bruges indeni 8 minutter.

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF Elektrisk gips Konstruktionsgips 5kg
  KNAUF Elektrisk gips Konstruktionsgips 5kg 20.77 DKK DKK
 • Stuckgrundning Knauf Grund

  Stuckgrundning Knauf Grund

  Til internt arbejde. For en meget absorberende overflade. Forbereder en base, forbedrer vedhæftning til stuk. Forbrug: ca. 100-200 g/m2 -afhængigt af underlagets egenskaber.

  Produkt Pris Antal Total price
  Knauf Stuck-Primer 15 kg
  Knauf Stuck-Primer 15 kg 425.62 DKK DKK
 • Kleber PM Limopløsning til polystyrenskum og mineraluldsplader

  Kleber PM Limopløsning til polystyrenskum og mineraluldsplader

  - Limopløsning til polystyrenskum og mineraluldplader kan påføres både mekanisk og manuelt. - Læg ikke fremmede stoffer. - Ikke beregnet til armering. Forbrug: lim ~ 4 -5 kg/m2

  Produkt Pris Antal Total price
  Kleber PM Limopløsning til polystyrenskum og til plader af mineraluld, 25kg
  Kleber PM Limopløsning til polystyrenskum og til plader af mineraluld, 25kg 44.33 DKK DKK
 • Klebespachtel P Limende og armeringsløsning til ekspanderet polystyren

  Klebespachtel P Limende og armeringsløsning til ekspanderet polystyren

  - Væggens eller lufttemperatur under bearbejdningen bør ikke være lavere end + 5 ° C. - Tilføj ikke fremmedstoff. - Beregnet til manuel og mekanisk produktion. Forbrug: lim ~ 4 -5 kg / m2, armering, gips ~ 3 -4 kg/m2

  Produkt Pris Antal Total price
  Klebespachtel P Limende og armeringsløsning til ekspanderet polystyren, 25 kg
  Klebespachtel P Limende og armeringsløsning til ekspanderet polystyren, 25 kg 50.25 DKK DKK
 • Klebespachtel M Selvklæbende og forstærkende løsning til mineraluldplader

  Klebespachtel M Selvklæbende og forstærkende løsning til mineraluldplader

  Industriproduceret tør cementkalkblanding. Beregnet til limning og armering af mineralisolationsplader. Også velegnet til stuk- og betonoverflader, hvor det bruges som en "koblingsbro" under hovedstukken. Beregnet til manuelt og mekanisk arbejde. Forbrug: lim ~ 3,5 -5,5 kg/m2, armering, gips ~ 6 kg/m2

  Produkt Pris Antal Total price
  Klebespachtel M Limning og armeringsløsning til mineraluldplader, 25kg
  Klebespachtel M Limning og armeringsløsning til mineraluldplader, 25kg 53.55 DKK DKK
 • Strukturputz - Knauf dekorativ stuk

  Strukturputz - Knauf dekorativ stuk

  - I en kalkcementbase med hydrofobe tilsætningsstoffer. - Beregnet til manuel stukarbejde. - Kornstørrelse op til 1,2 mm - 2,0 mm - 3,0 mm. Forbrug: kornstørrelse op til 1,2 mm – ca 2,1 kg/m2 kornstørrelse op til 2,0 mm – ca 3,1 kg/m2 kornstørrelse op til 3,0 mm – ca 4,1 kg/m2

  Produkt Pris Antal Total price
  Knauf Strukturputz 1,2 mm ostemasse - dekorativt stuk, 25kg
  Knauf Strukturputz 1,2 mm ostemasse - dekorativt stuk, 25kg 105.00 DKK DKK
  Knauf Strukturputz 2 mm ostemasse - dekorativt stuk, 25 kg
  Knauf Strukturputz 2 mm ostemasse - dekorativt stuk, 25 kg 78.67 DKK DKK
  Knauf Strukturputz 3 mm ostemasse - dekorativt stuk, 25 kg
  Knauf Strukturputz 3 mm ostemasse - dekorativt stuk, 25 kg 88.88 DKK DKK
 • Dekorputz - Knauf dekorativt stuk

  Dekorputz - Knauf dekorativt stuk

  - Hvid farve. - I en kalkcementbase med hydrofobe tilsætningsstoffer. - Beregnet til manuel stukarbejde. Forbrug: kornstørrelse op til 2,0 mm. 3,1 kg/m2, kornstørrelse op til 2,0 mm. 3,1 kg/m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Knauf Dekorputz 2.0 mm Regn - dekorativt stuk, 25kg
  Knauf Dekorputz 2.0 mm Regn - dekorativt stuk, 25kg 83.40 DKK DKK
  Knauf Dekorputz 3.15 mm Regn - dekorativt stuk, 25kg
  Knauf Dekorputz 3.15 mm Regn - dekorativt stuk, 25kg 83.40 DKK DKK
 • Nivello Knauf til udjævning af gulvet 8-35 mm

  Nivello Knauf til udjævning af gulvet 8-35 mm

  - Klar til opblandning tørt stoff produceret i fabrikken for at udjævne gulvet, indeholder anhydrid – specielt gips samt blødgøringsmidler og tilsætningsstoffer for at forbedre materialets egenskaber. - Beregnet til både maskinel og manuel produktion. - Det bruges til konstruktion og reparation af lejligheder og anlæggelser. - Kun til internt arbejde. - Bruges som et selvudjævende toplag. - Lagtykkelse: 8-35mm. Forbrug: 18 kg/m² - 1cm lagtykkelse.

  Produkt Pris Antal Total price
  Nivello Knauf til udjævning af gulvet 8-35mm, 25kg
  Nivello Knauf til udjævning af gulvet 8-35mm, 25kg 93.45 DKK DKK
 • PUTZGRUND grundning til dekorativt stuk

  PUTZGRUND grundning til dekorativt stuk

  - Hvid farve. - Mineralbaseret. - For dekorativ mineralpuds anvendes til interiør-og facadearbejde på alle underlag, der er almindelige i byggearbejder. - Justerer hygroskopiciteten af underlaget og sikrer jævn tørring af stukken. - Forbedrer vedhæftningen af emnet til basen og forbereder det i farve til den efterfølgende belægning. - Kan farves med farver i fuld farve eller skygge. - Vejrbestandig, dampgennemtrængelig. Forbrug: ca. 250-300 ml/m2 -afhængigt af underlagets egenskaber.

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF Putzgrund 20L
  KNAUF Putzgrund 20L 345.90 DKK DKK
 • PUTZGRUND Mineral Knauf grundning

  PUTZGRUND Mineral Knauf grundning

  - Hvid farve. - Mineralbaseret. - For mineralstuk, der anvendes indvendig og udvendigt på alle overflader, der er almindelige i facadekonstruktion. - Justerer hygroskopiciteten af underlaget og sikrer jævn tørring af gipset. - Forbedrer vedhæftningen af gipsen til basen og forbereder den i farve til den efterfølgende belægning. - Kan farves med farver i fuld farve eller skygge. - Vejrbestandig, dampgennemtrængelig. Forbrug: ca. 50-200 g pulver pr. m2 -afhængig af hygroskopiciteten og underlagets egenskaber. En pose på 5 kg er tilstrækkelig til ca. 25-30 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  KNAUF Putzgrund Mineral 5 kg
  KNAUF Putzgrund Mineral 5 kg 74.55 DKK DKK