brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

CEMBRIT — plader (paneler)

 • Fasadepanel til CEMBRIT Construction (RAW HD)

  Fasadepanel til CEMBRIT Construction (RAW HD)

  Cembrit CONSTRUCTION-bygningskort er ideel til både nybygning og restaurering af eksisterende gamle bygninger. Cembrit CONSTRUCTION er en pålidelig plade, der kan bruges til efterbehandling af facader, altaner, fundamenter, kombinerede systemer, landbrugsbygninger og andre bygninger. Derudover kan Cembrit CONSTRUCTION-plader bruges som base til belægning med andre materialer / malinger. Cembrit CONSTRUCTION-plader er jævne, i naturgrå farve, med en glat overflade - hvilket garanterer ensartet maling af materialet. Panelerne er lavet af økologisk rene, miljøvenlige og ikke-kemisk behandlede materialer. Cembrit CONSTRUCTION fremstilles i Finland og er modstandsdygtig over for slid og ekstreme vejrforhold, såsom høje temperaturer og luftfugtighedssvingninger. Cembrit CONSTRUCTION plader er ikke beregnet til brug sammen med stuk eller fliser. anvendelse fasadearbejde under konstruktion; garnering af altaner; opførelse af landbrugsbygninger mv

  Produkt Pris Antal Total price
  CEMBRIT Construction (RAW HD) bygningsplade til udvendig garnering 8x600x1200mm
  CEMBRIT Construction (RAW HD) bygningsplade til udvendig garnering 8x600x1200mm 178.95 DKK m2 DKK
  CEMBRIT Construction (RAW HD) bygningsplade til udvendig garnering 8x1192x3050mm
  CEMBRIT Construction (RAW HD) bygningsplade til udvendig garnering 8x1192x3050mm 178.95 DKK m2 DKK
 • CEMBRIT Windstopper Extreme Cementvindskærmplade

  CEMBRIT Windstopper Extreme Cementvindskærmplade

  Cembrit Windstopper Extreme er vejrbestandige cementvindskærmplader designet til at beskytte facader og tag mod vinden. Cembrit Windstopper Ekstreme vindskærmplader har en naturlig grå cementfarve. Pladen er porøs og miljøvenlig. Ikke kun tillader den fugt at forlade bygningen frit, men den beskytter den også mod udvendig fugt. Pladerne er lavet af cement, cellulose og mineralfyldstoffer. Panelerne er modstandsdygtige over for skimmel og insekter, fordi de er lavet af cement, som er et alkalisk materiale. Cembrit Windstopper Extreme vindskærmplade forhindrer vind i at komme ind i rummet og giver bygningens optimale varmeisolering. Pladen er let at håndtere og montere. Pladen fastgøres til træramme med fastgørelsesspik og til metalrammen med specielle skruer. Pladen behandles med almindeligt træforarbejdningsværktøj.

  Produkt Pris Antal Total price
  CEMBRIT Windstopper Extreme Cementvindskærmplade 9x1200x3000mm
  CEMBRIT Windstopper Extreme Cementvindskærmplade 9x1200x3000mm 261.38 DKK m2 DKK
  CEMBRIT Windstopper Extreme Cementvindskærmplade 4,5x1200x3000mm
  CEMBRIT Windstopper Extreme Cementvindskærmplade 4,5x1200x3000mm 261.38 DKK m2 DKK
 • CEMBRIT Permabase Cementplade til ventilerede facader

  CEMBRIT Permabase Cementplade til ventilerede facader

  Pladen "Cembrit Permabase" bruges til at skabe ventilerede facader. Pladen fastgøres til rammestrukturen og bruges som basis for et tyndt lag dekorativt gips. Pladen er velegnet til både nye og renoverede udvendige og indvendige overflader. Cembrit Permabase-pladen er lavet af portlandcement og andre mineraler, forstærket med glasfiber, hvilket gør den holdbar og giver stabilitet. Pladen kan også bruges til at skabe buede overflader. Selvom pladen er meget holdbar, er den let at behandle og klippe. Applikationsoplevelsen taler for sig selv: Permabase er blevet brugt i konstruktion i mere end 15 år under en lang række klimatiske forhold.

  Produkt Pris Antal Total price
  CEMBRIT Permabase Cementplade til ventilerede facader 12,5x900x1800mm
  CEMBRIT Permabase Cementplade til ventilerede facader 12,5x900x1800mm 290.55 DKK DKK