brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

Beboeliga ramverkhus

 • Beboelige rammehuse

  Beboelige rammehuse

  En af de mest fordelagtige måder for at hurtig og sparsomt at bygge et pålideligt varmt og komfortabelt miljøvenligt hus, der skal tjebe jer i mange år, er teknologi med anvendelse af rammekonstruktioner. Process for at fremstille paneler til det fremtidige træhus udføres på fabriklokaler på stabler og bord, hvad øger arbejdskvalitet, reducerer fremstillingstid og udelukker materialskade som følge af vand gennemsivning. Varmeisolerende materialer placeres direkt i paneler og forsyner huse med udmærket varmeisolering samt en lav varmetabskoefficient. For dekorativ besætning findes der et stort valg af profiler. Vinduer fra tysk fremstiller Gealan (en vinduesrude består af tre lag glas med seks rum mellem lagene) også giver mulighed for at udmærket spare varme. Der findes en mulighed for at vælge vinduesrudens farve og tekstur. Mod vind, regn og fugt er huset beskærmet af dampbeskyttende, vindbeskyttende materialer og diffusionsmaterialer i form af film. Konstruktionens lethed mjliggør en anvendelse af mere fordelagtige typer af fundamenter. Vi kan bygge huse på dit projekt, eller vi kan tilbyde vores projektvarianter.

 • Rammehuse Tiny

  Rammehuse Tiny

  Et hyggeligt kompakt enetages hus, der forener en dagligstue – salon, spisestue og to soveværelser, samt en liten terrasse. Beboelsesoverflade - 54m2 Antallet af beboelige rum – 3.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Tiny
  Rammehuse Tiny 465601.12 DKK DKK
 • Rammehuse Nerei

  Rammehuse Nerei

  Et hyggeligt enetages hus, der forener en rymmelig dagligstue, spisestue og to sveværelser. Et fladt tag, arkitekturløsninger og skærmtage giver en moderne stil. Beboelsesoverflade - 89 m2. Antallet af beboelige rum – 3.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Nerei
  Rammehuse Nerei 637499.93 DKK DKK
 • Rammehuse Leda

  Rammehuse Leda

  Et rymmeligt enetages hus med en rymmelig overdækket terrasse. Dagligstuen er forenet med køkkenrummet og har andet belysning. Beboelsesoverflade - 97 m2. Antallet af beboelige rum – 4.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Leda
  Rammehuse Leda 746421.75 DKK DKK
 • Rammehuse Norvik

  Rammehuse Norvik

  Et klassiskt komfortabelt hus i nordisk stil med terrasse. I huset findes der en dagligstue og 3 soveværelser. Værtens rum er separeret fra øvrige rum og har et separat baderum. Beboelsesoverflade - 104 m2. Antallet af beboelige rum – 4. Skærmtag - 24 m2. Terrasse - 22 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Norvik
  Rammehuse Norvik 846819.75 DKK DKK
 • Rammehuse Cerera

  Rammehuse Cerera

  Et klassiskt komfortabelt hus i nordisk stil med terrasse. I huset findes der en dagligstue og 3 soveværelser. Beboelsesoverflade - 112 m2. Antallet af beboelige rum – 4. Terrasse - 15 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Cerera
  Rammehuse Cerera 765457.95 DKK DKK
 • Rammehuse Metis

  Rammehuse Metis

  Et moderne rummeligt hus. To etager, nogle terrasser og garage. Dette hus er et godt valg for store familier. Beboelsesoverflade - 120 m2. Antallet af beboelige rum – 5. Terrasse - 33 m2. Garage - 21 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Metis
  Rammehuse Metis 873091.57 DKK DKK
 • Rammehuse Vesta

  Rammehuse Vesta

  Et rymmeligt hus med mansardværelse og balkon. På stueetagen befinder der sig en rymmelig dagligstue med adgang til terrassen. Beboelsesoverflade - 121 m2. Antallet af beboelige rum – 4. Terrasse - 14 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Vesta
  Rammehuse Vesta 808325.32 DKK DKK
 • Rammehuse Prime

  Rammehuse Prime

  Et hyggeligt enetages hus, der forener en rymmelig dagligstue – salon, 3 soveværelser og en spisestue. Beboelsesoverflade - 122 m2. Antallet af beboelige rum – 4. Terrasse - 54 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Prime
  Rammehuse Prime 800095.43 DKK DKK
 • Rammehuse Atria

  Rammehuse Atria

  Et kompakt, rymmeligt toetages hus med en hyggelig overdækket terrasse. Moderne arkitektur forener sig udmærket med trædekorering og er understreget med vinduer som har et hæld mod gulv. Dagligstuen er forenet med køkkenstuen og har anden belysning. Huset har 4 soveværelser for at komfortabelt indkvartere familien og gæster. Beboelsesoverflade - 126 m2. Antallet af beboelige rum – 5. Terrasse - 29 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Atria
  Rammehuse Atria 839098.20 DKK DKK
 • Rammehuse Klio

  Rammehuse Klio

  Et kompakt komfortabelt toetages hus. På stueetage befinder der sig: et rymmeligt rum, køkkenrum, trappe og et wc-rum. Første etage forener 3 rum og et wc-rum. Beboelsesoverflade - 129 m2. Antallet af beboelige rum – 4. Terrasse - 5 m2. Garage - 28 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Klio
  Rammehuse Klio 847829.18 DKK DKK
 • Rammehuse Irene

  Rammehuse Irene

  Et rymmeligt enetages hus с просторной крытой террасой. Moderne arkitektur, anvendelse af kombineret besætning, dekorering og glassætning i en stor målestok giver huset en mulighed at udmærke sig fordelagtigt. Et skærmtag for to biler overgår til og udarter til to terrasser. Dagligstuen er forenet med køkkenstuen. Værtens soveværelse er forenet med et individuelt baderum og klæderum. Beboelsesoverflade - 140 m2. Antallet af beboelige rum – 5. Skærmtag - 52 m2. Terrasse - 52 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Irene
  Rammehuse Irene 995467.50 DKK DKK
 • Rammehuse Cube

  Rammehuse Cube

  Et moderne rymmeligt hus med simple lakoniske former. To etager. Et udmærket valg for store familier. Beboelsesoverflade - 144 m2. Antallet af beboelige rum – 6. Terrasse - 9 m2. Balkon - 7 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Cube
  Rammehuse Cube 920109.75 DKK DKK
 • Rammehuse Beatrix

  Rammehuse Beatrix

  Toetages hus med et fuldværdigt lofte på førsteetage, balkon og terrasse. En stueetage består af en rymmelig dasligstue, der er forenet med køkkenstuen. På førsteetage findes der en plads for to wc-rum, deraf et kan blive omordhet til en arbejdsstue eller klæderum. Beboelsesoverflade - 193 m2. Antallet af beboelige rum – 6. Terrasse - 19 m2. Balkon - 5 m2. Garage - 40 m2.

  Produkt Pris Antal Total price
  Rammehuse Beatrix
  Rammehuse Beatrix 1099594.43 DKK DKK