brigada.lv
brigada.dk er det første byggemateriale supermarked i de baltiske lande, hvor du kan betale for dit køb med krypto valuta.
Vælg venligst en betalingsmetode inden du vælger produkter.

Velkommen til online butikken "brigada.dk"!

Vi tilbyder et komplet sortiment af materialer, der er nødvendige til byggeri af både store og små konstruktioner, samt reparation og efterbehandling af lokaler.

Vi køber materialer af høj kvalitet direkte fra producenterne, hvilket giver os ret til at tilbyde vores kunder de bedste priser, og vores ansatte kan gennemføre ethvert byggearbejde til tiden og kvalitativt.

Vi har arbejdet i byggebranchen i mere end 15 år i hele Europa og derfor har erfaring for samarbejde både med byggefirmaer og med private kunder. Det er vigtigt for os at hjælpe jer allerede på stadiet af udvælgelse, indkøb og levering af bygnings- og efterbehandlingsmaterialer. I løbet af vores fælles bestillingsaffattelse vil vi finde ud af alle detaljerne, vælge det nødvendige, anbefale det bedste i kvalitet og pris.

Takket være vores personlige behandling, vil I være sikker på, at byggematerialerne med det krævede sæt, tilbørlig kvalitet og i rette tid vil blive leveret og lastet til afsendelse på anlægget.

Den akkumulerede erfaring inden for kompleks konstruktion hjælper os hurtigt og effektivt at udføre alle arbejdstrin i det fastlagte tempo og i forvejen koordineret planlægning af byggeriet.

Det nye websted "brigada.dk" er praktisk at bruge ikke kun på en computer, men også på din tablet eller telefon, så I kan placere en ordre når som helst og hvor som helst.

Fasade
Floor
Kosmetika
Venecian deko
Houses
Base
Roof
LED